Despre noi

Divider

Ce este ROTSA?

Romanian Tech Startups Association este o organizație nonprofit, apolitică şi neguvernamentală.
Suntem o organizație umbrelă care își propune să promoveze, sprijine și să reprezintele interesele start-up-urilor de tehnologie din România.
ROTSA reunește principalii actori ai ecosistemului național de start-up-uri de tehnologie, facilitându-le comunicarea și crearea de conexiuni și parteneriate între aceștia.

Educație
Încredere
Transparență
Colaborare

Viziunea ROTSA

Lansăm o invitație că împreună să dezvoltăm un cadru sustenabil național de dezvoltare și creștere a ecosistemului de start-up-uri de tehnologie.

Viziunea noastră este să dezvoltăm și să sprijinim ecosistemul de start-up-uri de tehnologie fiind în același timp un conector pentru principalii săi actori și o legătură cu alte ecosisteme internaționale deja existente.

Un motor puternic, o vocea unitară a Start-up-urilor de Tehnologie din România construită pe programe de educație practică, transparență, încredere reciprocă, colaborare și knowlege sharing.

Obiective

  • Promovarea intereselor profesionale, economice și sociale ale start-up-urilor de tehnologie din România;

  • Promovarea la nivel european start-up-urile de tehnologie din România prin afilierea la rețele europene și parteneriate;

  • Dezvoltarea unui model testat de incubare care poate fi replicat la nivel local;

  • Facilitarea dialogului între start-up-urile de tehnologie și finanțatori, fie ei publici sau privați, pentru definirea și înțelegerea nevoilor de finanțare;

  • Dezvoltarea de metodologii (framework) și punerea acestora la dispoziția partenerilor, la dezvoltarea unui pipeline constant de start-up-uri de tehnologie;

  • Sprijinirea ecosistemului național de start-up-uri de  tehnologie prin facilitarea comunicării și crearea unei conexiuni mai bune între actorii săi;

  • Reprezentarea start-up-urilor de tehnologie în relație cu stakeholderii care au un rol relevant în creșterea lor.

Echipa ROTSA

Provocările pe care le înfruntă start-up-urile și comunitățile locale din jurul lor diferă foarte mult de cele pe care le înfruntă companiile mari.
Pentru depășirea lor e nevoie de multă colaborare, coordonare și dezvoltarea unui dialog coerent inclusiv la nivel tactic în comunitățile noastre. 

Ne unește dorința de a depăși aceste provocări fiind la rândul nostru, din diverse ipostaze, trecuți deja printr-o parte din ele.

Suntem o echipa de dreamers, founders, învinși și învingători, și vrem să dăm înapoi comunității din experiență noastră.

meeting.jpg
desginer.jpg

Membrii echipei

Razvan Cherecheș

National Director

Tudor Pasc

Incubator Director

Ionela Lazăr

Marketing & Communication Manager

Cristian Dascalu

Strategy Advisor & Chairman

Florin Pop

Strategy Advisor

Răzvan Deghe

Project Manager

Ioana Ienaga

Junior Project Manager

Lavinia Cobrea

Grants Coordinator

Silvia Ursu

Partnership & Funding Advisor

Dragos Nicolaescu

Education Programmes Expert

Ana-Cristina Țoncu

Regional Growth Senior Advisor

Contact

Mereu căutăm oameni care împărtășesc valorile și viziunea noastră și care cred în noi.


Dacă vrei să ni te alături sau ne susții ne poți contacta și prin formularul alăturat.